Rjukan Arbeiderblad
Rjukan Arbeiderblad

Rjukan Arbeiderblad

Lokale nyheter Norge
En del av Amedia Salg og Marked
Rjukan Arbeiderblad er lokalavisa for Tinn og når ut til 4.500 personer daglig. Det vil si at 3 av 4 i Tinn leser Rjukan Arbeiderblad hver dag. 

I Rjukan Arbeiderblad vil din annonse stå i samme kontekst som de viktigste nyhetene for folk i Tinn. Det gjør at din kampanje vises til oppmerksomme og interesserte lesere. Lokale lesere ønsker lokale annonsører, og annonser i Rjukan Arbeiderblad har god effekt. Vi kan også bistå med annonsering i andre medier og kanaler, slik at du får størst mulig rekkevidde.

Foruten bred dekning og relevant kontekst for din annonse, kan vi tilby rådgivning, produksjon og innsikt slik at du oppnår maksimal effekt på din kampanje i våre flater.
 
Vi skaper ønsker å skape effekt for dere - sammen med dere.

Det skjer i Tinn: 

Det skjer i Rjukan og Tinn er en hytte- og turistavis som kommer ut 5 ganger i året, som består av nyheter og turistinformasjon som er nyttig for besøkende i Tinn. Avisa blir sendt hjem til ca. 5.000 hytte- og fritidsboligeiere i Tinn og i områdene rundt. I tillegg blir avisa lagt ut i 2.500 eksemplarer på turistdestinasjoner, i butikker, på overnattingssteder osv. i hele Tinn.

Produkter

Vis alle produktene

Team

Se alt
name
Jenny Johnsen
Innholdsprodusent: Telemark/Agder
name
Oda Waale Haugen
Innholdsprodusent (i permisjon)
name
Terje Waskaas
Markedssjef