Røyken og Hurums Avis
Røyken og Hurums Avis

Røyken og Hurums Avis

Lokale nyheter Norge
En del av Amedia Salg og Marked
Røyken og Hurums avis kommer ut tirsdager og torsdager til innbyggere i Røyken og Hurum. Avisen ble etablert av Drammens Tidende i 1976. I dag er avisa lokalisert på Spikkestad og er en av 100 lokalaviser i Amedia. Røyken og Hurums avis har 13 800 lesere (papir, nett og mobil).

Vi leser mindre papiraviser enn tidligere, men samtidig øker lesing av aviser på nett og mobil. Dette gjør at aviskonsumet i Norge aldri har vært høyere. Gjennom alle Amedia sine lokalaviser og noen samarbeidende aviser, kan du som annonsør nå ut til 2,2 millioner lesere hver dag. 

Lokalavisen på papir eller digitalt er kjøpt og betalt av lesere som ønsker å holde seg oppdatert på lokale hendelser. Annonsene dine blir vist til oppmerksomme og interesserte lesere. 

Det er flere gode grunner til å annonsere i lokalavisen: 

Lokale medier står i en særstilling i lokalmiljøet og er en viktig nyhetsformidler for lokalbefolkningen. Annonser i lokalavisen er plassert i et seriøst og trygt annonsemiljø - her er det ingen falske nyheter. Lokalavisen har høy tillit og troverdighet. I tillegg oppleves den som interessant, nyttig og viktig i hverdagen til leserne. 

Undersøkelser viser at 6 av 10 er positive til reklame i lokalavisen. 35 % sier lokalavisen er viktig for å få oversikt over gode tilbud på varer og tjenester i nærmiljøet. 

Røyken og Hurum Avis har engasjerte rådgivere, in-house annonseproduksjon og distribusjon i alle kanaler. Vi tilbyr digitale kampanjer i egne aviser, innholdsmarkedsføring, programmatisk annonsering (kampanjer på andre nettaviser/nettsider enn Amedia) og annonsering i sosiale medier. 

Ta kontakt med oss, vi bistår for at du skal oppnå best mulig effekt på annonsekampanjene dine.

Produkter

Vis alle produktene

Team

Se alt
name
Gunn Bertelsen
Medierådgiver
name
Helge Myhrvold
KAM Eiendom og Merkevare
name
Tone Jørgensen
KAM Merkevare
name
Siw Myhre
Innholdsprodusent
name
Lars Martin Kræmer
Videoprodusent